Zanimljivosti

I-STRATEGIJA

I-STRATEGIJA - fotka - povećana

...preuzmi OVDJE.

BROŠURA ICM VU

Brošura ICM-a

Brošuru preuzmi OVDJE.

Naši donatori:

Vukovarsko-srijemska županija

vsz

Grad Vukovar

grad vukovar

Ministarstvo socijalne politike i mladih

logo mspm 1

ICM Centri

   

logo-icm  logo eryica

Saznaj više o Europskoj Uniji

euinfoos

pronilogoInfo centar za mlade Vukovar projekt je PRONI Centra za socijalno podučavanje

Sakrijte svoje osobne podatke na webu

Kako spriječiti poplavu reklamnih poruka u inboxu nakon što ste se registrirali na nekoj web - stranici? Registrirajte se 'lažnom' adresom, a pravu ostavite za ono što vam je zaista bitno. Ljudi su u posljednje vrijeme sve svjesniji količine osobnih informacija koje ostavljaju na internetu.

Od obične e-mail adrese, preko brojeva telefona i kartica pa do različitih brojeva poput OIB-a. Bez obzira na to koliko se web-stranica kojoj povjeravate svoje osobne informacije trudi zaštititi ih, uvijek postoji mogućnost da one budu ukradene.

Budući da je povratiti digitalni identitet gotovo jednako, ako ne i kompliciranije, od analognog, nije loše razmisliti o svojevrsnoj zaštiti.

'MaskMe' je dodatak za Firefox i Chrome koji sprečava web-stranice da prikupe informacije koje vi ne želite podijeliti s njima.

Jednostavno ga se instalira na računalo i on radi u pozadini. Kad korisnik dođe na web-stranicu koja ga traži e-mail adresu ili lozinku, MaskMe se aktivira.

Tako može stvoriti privremenu e-mail adresu MaskMe za prijave na različite forume ili web-stranice koje zahtijevaju registraciju e-mailom.

Svi mailovi koji stignu na adresu MaskMe mogu se pregledati direktno iz preglednika ili se mogu proslijediti na 'pravu' e-mail adresu. Također, mogu se i blokirati pojedine e-mail adrese pošiljatelja kako bi se izbjegao nepoželjni spam, a MaskMe omogućava i odgovaranje na e-mail poruke koje se nalaze u MaskMe inboxu bez otkrivanja 'prave' adrese korisnika.

Osim 'lažnih' e-mail adresa, MaskMe nudi i mogućnost stvaranja lozinki prema potrebi korisnika te njihovo bilježenje za kasniju upotrebu.

MaskMe za e-mail i lozinke je besplatan, a plativa verzija koja stoji pet dolara mjesečno (oko 28 kuna) uključuje i MaskMe za telefonske brojeve i kreditne kartice, kao i aplikaciju za Android i iOS koja može zamaskirati broj s kojeg zovete.

Izvor: tportal.hr

 

  Post your comments...

  Informacije

  vremenskaprognoza

  Vremenska prognoza

   

   

   

  pomoc

  Hitna pomoć Vukovar

  032/441-298

   

   

   

  policijskapostajavukovar

  policijska postaja Vukovar

  032/342-132

   

   

   

  eljeznickikolodvor

  željeznički kolodvor

  060/333-444

  autobusnikolodvor

  autobusni kolodvor
  060/337-799

   

   

   

   

  Najava događaja

  Nema događanja

  Kalendar

  Prosinac 2019
  P U S Č P S N
  25 26 27 28 29 30 1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31 1 2 3 4 5

   knjiznica

  Partneri

  Potraži nas na fejsu

  facebook 

  eurodesklogo eyp1gzm

  HZZ - ponuda poslova

  Hrvatski zavod za zapošljavanje

  Pregled slobodnih radnih mjesta
  • Opis posla: IZVOĐENJE NASTAVE MATEMATIKE OD 5. DO 8.RAZREDA , Kategorija: PROFESORI, NASTAVNICI I STRUČNJACI ZA OBRAZOVANJE, Rok za prijavu: 19.12.2019, Mjesto rada: PRIVLAKA, Općina: PRIVLAKA, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

  • Opis posla: IZVOĐENJE NASTAVE ENGLESKOG JEZIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI. , Kategorija: PROFESORI, NASTAVNICI I STRUČNJACI ZA OBRAZOVANJE, Rok za prijavu: 19.12.2019, Mjesto rada: PRIVLAKA, Općina: PRIVLAKA, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

  • Opis posla: ADMINISTRATOR/ICA, Kategorija: UREDSKI I ŠALTERSKI SLUŽBENICI, Rok za prijavu: 14.12.2019, Mjesto rada: VOĐINCI, Općina: VOĐINCI, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

  • Opis posla: UČITELJ/UČITELJICA GEOGRAFIJE - NASTAVA NA SRPSKOM JEZIKU I PISMU, Kategorija: PROFESORI, NASTAVNICI I STRUČNJACI ZA OBRAZOVANJE, Rok za prijavu: 19.12.2019, Mjesto rada: VUKOVAR, Općina: VUKOVAR, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

  • Opis posla: - VOZAČ TERETNOG VOZILA S PRIKOLICOM NA RELACIJI BIH - HRVATSKA, Kategorija: VOZAČI MOTORNIH VOZILA, POKRETNIH STROJEVA I BRODSKA POSADA, Rok za prijavu: 31.12.2019, Mjesto rada: ŽUPANJA, Općina: ŽUPANJA, Županija: VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

  ICM Vukovar